Stiri Nationale Stiri PSD Roman

Ionel Arsene sustine necesitatea construirii autostrazii Iasi-Targu ‪‎Neamt‬-Targu Mures

12647373_752705108163515_4932067732559144506_n

În această dimineaţă am participat, în calitate de vicepreşedinte al Comisiei pentru Transporturi şi Infrastructură a Camerei Deputaţilor, la dezbaterile pentru Master Planul General cu Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, reprezentanţii Ministerului de Finanţe, ai Ministerului Fondurilor Europene şi ai Ministerului Mediului. Am susţinut şi în cadrul acestei întâlniri necesitatea construirii autostrăzii Iaşi-Târgu ‪‎Neamţ‬-Târgu Mureş şi a Drumului Naţional Piatra Neamţ-Bacău. Sunt două rute esenţiale pentru judeţele din‪ ‎Moldova‬ şi pentru dezvoltarea acestora. Mai mult chiar, fără o dezvoltare accelerată a regiunii noastre, ‪‎România‬ riscă dezechilibre de creştere economică şi dezvoltare socială care îi pot pune în pericol viitorul.

Guvernul anterior, condus de ‪‎PSD‬, a fost un bun partener de discuţii şi a înţeles necesităţile de dezvoltare ale Neamţului şi ale judeţelor Moldovei, care depind de cele două proiecte de infrastructură. În calitate de membru al Comisiei de Transporturi şi Infrastructură am insistat şi depus amendamente pentru ca proiecte esenţiale pentru regiunea Moldovei să fie puse în aplicare fără întârziere. Este imperativ ca noul guvern şi ministrul de resort să înţeleagă că cetăţenii din această regiune au nevoie de dezvoltare economică, iar dezvoltarea infrastructurii este o condiţie obligatorie pentru acest lucru.

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...