ECHIPA PSD ROMAN

Noi credem cu tărie că oamenii sunt cea mai importantă resursă, de aceea investiţia în oameni este una din principalele preocupări. Toţi cetăţenii Romanului trebuie să aibă același acces la drepturi, obligaţii şi oportunităţi. Cultura, educaţia permanentă și sănătatea nu sunt privilegii, ci drepturi egale pentru toţi.

Ca sursă a prosperității individuale şi naţionale noi susţinem munca. Noi vrem să creăm oportunităţi pentru cât mai multe locuri de muncă, deoarece munca plătită corespunzător este cea mai bună protecţie socială.

Noi garantăm şi protejăm proprietatea privată dobândită legal.

Noi suntem pentru un altfel de administrație publică, aliată a cetăţenilor în lupta pentru eradicarea sărăciei. Susținem că ea poate fi  ajutorul cel mai puternic pentru reinstaurarea încrederii între oameni, între oameni şi instituţii.

Noi încurajăm iniţiativa cetăţenească şi manifestarea spiritului civic. Avem disponibilitate către toate ideile şi soluţiile care provin din valorile noastre fundamentale, și din valorile Europei Sociale: solidaritatea, libertatea, egalitatea, justiţia socială şi responsabilitatea.

Noi ne dorim și acţionăm permanent pentru modernizarea  continuă a societăţii romașcane, pentru ca Romanul să devină un oraș cu adevărat  european.

Pentru toate acestea ne asumăm angajamentul politic şi moral în faţa cetăţenilor Municipiului Roman!