Stiri PSD Roman

Florentin Pera dat afara de la HCM Roman! Cerem demisia celor care isi dau afara campionii

eticheta manoliu

Aceasta este știrea care a revoltat întreaga comunitate. Dincolo de campania electorală pe care o desfășoară conducerea clubului, dincolo de orice alte discuții, HCM Roman cu Florentin Pera pe bancă a cunoscut adevărate performanțe care ne-au făcut pe toți să fim mândri de munca și eforturile lor susținute.

Este absurd și irațional să acceptăm o astfel de știre bombă fără să cunoaștem poziția publică a conducerii, fără să înțelegem care a fost raționamentul acesteia în momentul în care au decis să opteze pentru această formulă a echipei în cadrul noii entități sportive.

Știu că romașcanii vor continua să susțină echipa indiferent de această decizie, dar mai știu și că romașcanii au, totuși, nevoie să înțeleagă de ce.

Ne dorim rezultate tot mai bune, ne dorim dedicare, ne dorim pasiune pentru acest sport, ne dorim să înțelegem de ce Florentin Pera, promotorul tuturor acestor aspecte, nu mai continuă alături de echipa sa de suflet!

În urma deciziei neinspirate de a încheia contractului domnului Florentin Pera, cerem demisia responsabililor!

                                                                                                                    Dan Manoliu

Facebook Comments

One Comment


  1. STROI ION

    mai 31, 2016 at 3:04 pm

    Mare pacat sa-ti bati joc de munca unor oameni inimosi, o echipa se formeaza foarte greu si datorita unor nepriceputi bagareti, se poate distruge foarte usor. Sa nu uitam ca sprtul in general, este cel mai bun mesager, te face cunoscut la nivel national si international.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Neamtul voteaza schimbarea ! Voteaza #generatia2020