Proiecte PSD Stiri PSD Roman

GHEORGHE OPREA, CANDIDATUL PSD PENTRU PRIMARIA ROMAN, S-A TRANSFORMAT PENTRU CATEVA MINUTE IN MOS CRACIUN

La sediul PSD Roman, în prezența oficialilor organizației și a copiilor de la Secția de Lupte Libere, antrenați de Dumitru Artenie – antrenor emerit, președintele PSD Dan Manoliu și pza interior stire gheorghe opreaGheorghe Oprea, candidatul PSD pentru Primăria Roman, au fost pentru câteva minute în locul lui Moș Crăciun.

Așa cum a declarat domnul Gheorghe Oprea, sensibilizat de un reportaj în care apăreau descrise dorințele micuților luptători, campioni și vicecampioni în competițiile naționale, în preajma Crăciunului, a luat inițiativa și i-a scris Moșului care s-a mobilizat și a trimis daruri.

După un program de colinde și cântece tradiționale de Crăciun, tinerii luptători au primit darurile și diplomele pregătite special pentru acest eveniment.

„PSD premiază excelența”; un proiect prin care valorile sunt prezentate și premiate!

„Unul dintre proiectele noastre, pe care le derulăm în această lună, este „PSD premiază excelența!” Și acum, încadrându-ne în acest proiect, am oferit daruri tinerilor sportivi, copii antrenați de antrenorul emerit Dumitru Artenie.

Așa cum îmi aduc aminte din copilăria mea, orice dar este binevenit de Sărbători, mai ales dacă este încununat de o muncă susținută, a unor copii. Să știți că orice copil din acest oraș este o părticică din mine și voi face tot posibilul ca toți copiii să fie fericiți, în municipiul Roman.

Alt proiect, pe care îl derulăm în această lună, mă privește direct și a fost lansat online, proiect care va fi premiat pe dat de 23 decembrie, câștigătorul fiind tras la sorți. Proiectul se numește „Cine este candidatul PSD la Primăria Roman?”

pza interior 2 stire gheorghe opreaPremierea va fi făcută la sediul PSD, de către mine și echipa mea. Aceste două proiecte vizează luna decembrie”, declarat Gheorghe Oprea, candidatul PSD pentru Primăria Roman.

„Ne bucurăm pentru că suntem în fața dumneavoastră, acum în prag de Sfinte Sărbători de Crăciun, și am putut să oferim aceste premii, copiilor antrenați de un om sufletist, antrenorul emerit Dumitru Artenie. Noi ne-am propus să premiem excelența și așa vom face periodic”, a spus Dan Manoliu, președintele PSD Roman.

„Sunt fericit că acești copii au primit daruri, mai ales că provin din familii sărace dar acest lucru nu-i împiedică să practice lupte libere la Clubul Atletic Roman.

Gestul care a fost făcut este de mare însemnătate pentru acești copii care au o situație dificilă în familie; sunt copii cu mulți frați, cu venituri mici. Sunt fericit că fetița din lot, care și-a dorit foarte mult un brad cu luminițe, îl are acum datorită domnului Oprea și a domnului Manoliu.

Mulțumesc conducerii PSD Roman care s-a gândit să premieze acești tineri și care l-au adus pe Moș Crăciun cu daruri.pza interior 3 stire gheorghe oprea

Aici, avem o campioană națională la categoria copii – Ana Maria Enea, o mai avem aici pe Luiza Andrieș, locul II, Alexandra Diaconu, locul III, Patricia Iurașcu, locul II, Andra Anghel, campioană națională la copii II, toate fetele fiind medaliate. Mai avem reprezentanți în lotul României de cadeți”, a spus antrenorul emerit Dumitru Artenie.

Articol realizat de Romanul Financiar

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...