Proiecte PSD

Ionel Arsene va invita sa va exprimati parerea.

ionel arsene

În luna decembrie, am lansat alături de colegii mei din PSD Neamț proiectul “PSD îți dă puterea!”, prin care ne dorim să oferim cetățenilor județului Neamț‬ posibilitatea de a se implica activ în desemnarea listei de consilieri locali pentru alegerile din acest an. Inițiativa pe care o propun împreună cu colegii mei este una nouă pentru județul nostru, dar una pe care o consider ca fiind benefică pentru societatea nemțeană.

Consiliile locale și județene nu sunt formate din oameni ai partidelor, ci ele trebuie să fie compuse din reprezentanți ai cetățenilor. Și cine stie mai bine ce reprezentant ar putea să le rezolve problemele, dacă nu chiar cetățenii?

De aceea, vă invit să vă exprimați opțiunile cu privire la ce consilier ați dori să apară pe listele ‪‎PSD‬ de la alegerile locale din acest an. Alegerea pe care o faceți s-ar putea regăsi printre numele de pe lista de consilieri ai PSD.

Puteți să vă spuneți părerea accesând link-ul http://psdpiatraneamt.ro/psd-iti-da-puterea, dar aștept propunerile dumneavoastră și pe pagina mea personală de Facebook.

Ionel Arsene

CITESTE PROIECTUL

Ne poti trimite propunerea ta folosind formularul de mai jos:

Numele *

Adresa ta *

Numar de telefon *

Adresa de email *

Propun consilier pe: *

Pentru ca:

* - camp obligatoriu

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Neamtul voteaza schimbarea ! Voteaza #generatia2020