Stiri Nationale

Liviu Dragnea: Am transmis președintelui Trump dorința noastră de a duce parteneriatul dintre România și SUA la un alt nivel

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a anunțat că a participat împreună cu premierul Sorin Grindeanu la o cină în format restrâns alături de președintele ales al SUA, Donald Trump, căruia i-au transmis dorința de a duce parteneriatul strategic dintre România și SUA la un alt nivel.

 

Liviu-Dragnea_Donald-Trump_(4)

„Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre România și SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!”. A fost un dialog cald și deschis”, a afirmat preşedintele PSD pe Facebook.

 

Liviu-Dragnea_Donald-Trump_(3)      Liviu-Dragnea_Donald-Trump_(1)

Premierul Sorin Grindeanu a scris, joi seară, pe aceeași rețea de socializare, despre „primele întâlniri” cu noii membri ai echipei de la Casa Albă.
„Aseară, la Washington DC, față în față cu președintele Donald Trump, alături de președintele Liviu Dragnea.
Primele întâlniri cu noii membri ai echipei de la Casa Albă, dintre care îl amintesc aici doar pe Rudolph Giuliani”, a menționat Sorin Grindeanu în postarea de pe Facebook.

AGERPRES

Liviu-Dragnea_Donald-Trump_(2)

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Conferinta de presa PSD ROMAN 23 martie 2018

     Partidul Social Democrat a organizat vineri, 23 martie, o conferință de presă la Roman. Alături de ...