Stiri Nationale Stiri PSD Roman

Marius Neculai a oferit pachete cu alimente romașcanilor cu venituri mici, din partea PSD Roman

Președintele executiv al PSD Roman Marius Neculai și candidatul acestei formațiuni politice la Primăria Roman a oferit marți, 11 aprilie, mai multe pachete cu alimente romașcanilor cu venituri mici pentru ca aceștia să se bucure în familie de Sărbătorile de Paște.

Pachetele au fost realizate cu sprijinul tuturor oficialilor PSD Roman și au fost împărțite beneficiarilor în cadrul unei întâlniri, la sediul partidului.

Acțiunea nu este singulară. Dacă marți, 11 aprilie, au fost oferite 50 de pachete cu alimente, miercuri, 12 aprilie, un grup de membri ai PSD Roman se vor deplasa cu pachete la Complexul ROMANIȚA.marius neculai pachete

Pachetele au fost realizate de către noi, noi fiind Organizația PSD Roman. Așa este tradiția și așa credem că este normal ca în perioada Săptămânii Mari să fim alături de semenii noștri care au diverse probleme și noi îi ajutăm. Vrem ca de Paște, toată lumea să fie fericită, mulțumită și dacă noi putem contribui pentru îndeplinirea acestor obiective ne bucurăm, în același timp.

Pachetele conțin tot ce este necesar pentru masa de Paște; ouă roșii, cozonaci, vin, produse din carne, dulciuri. Sunt convins că vor fi mulțumiți și vor aprecia gestul colegilor mei. Transmit tuturor romașcanilor Sărbători Fericite”, a spus Marius Neculai, președintele executiv al PSD Roman și candidatul acestei formațiuni politice la Primăria Roman.

Sursa: Romanul Financiar

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Conferinta de presa PSD ROMAN 23 martie 2018

     Partidul Social Democrat a organizat vineri, 23 martie, o conferință de presă la Roman. Alături de ...