Stiri Nationale

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

12923087_783164625117563_5830679812942211304_n

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care trebuie acoperite de politicile publice în acest moment. Una dintre ele este cea a unei salarizări corecte, echitabile şi conformă cu realitatea. Cea de-a doua priveşte predictibilitatea. Un sistem de ‪#‎salarizare‬ predictibil este nu doar o formă de respect pentru bugetari, ci o cerinţă normală într-o societate cu guvernare transparentă, care ţine cont de interesele cetăţenilor săi.

Deşi guvernarea ‪#‎PSD‬ a lăsat cabinetului Cioloş un proiect de salarizare care îndeplinea cerinţele sistemului public şi ale bugetarilor, ne-am trezit cu o Ordonanţă de Urgenţă care ar putea să corecteze inechităţile din sistem şi cu un proiect de salarizare aplicabil din 2018. Nu înţeleg de ce era necesară această amânare şi de ce noul guvern refuză să continue proiectele bune lăsate de guvernarea PSD. O astfel de guvernare este ineficientă şi păguboasă. Din păcate, vom mai vedea astfel de exemple. Una dintre explicaţii ar fi aceea că guvernul tehnocrat nu este conectat la realitatea acestei ţări şi nu înţelege prea bine nevoile cetăţenilor săi.

http://www.agerpres.ro/…/guvernul-discuta-o-oug-pentru-core…

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

Facebook Comments

One Comment


  1. Afaceri

    aprilie 9, 2016 at 2:42 pm

    Poate ca nu sunt atat de bune … sau rea intentie din parte guvernului Ciolos … cine mai stie ce se intampla in tara asta.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Presedintele Emilia Arcan a castigat procesul la Curtea de Apel Bacau

Președintele Emilia Arcan a câștigat procesul la Curtea de Apel Bacău „Este o bucurie pentru mine această soluție ...