Proiecte PSD Stiri PSD Roman

PSD ROMAN A SARBATORIT PENSIONARII DE ZIUA LOR

psd-01Sute de pensionari din Roman au fost sărbătoriţi, cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice, de către Organizaţia PSD Roman.

Joi, 1 octombrie, PSD Roman a organizat o manifestare prin care au fost omagiate persoanele de vârsta a treia. Evenimentul a avut loc la restaurantul din Complexul Parc Multiplex. Printre cei care au ţinut să fie alături de pensionari cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice s-au numărat preşedintele Organizaţiei PSD Roman, Dan Manoliu, preşedinta Organizaţiei Femeilor Social Democrate Roman, Iulia Havrici, preşedintele organizaţiei de seniori din cadrul PSD Roman, Eugen Pătraşcu, consilieri locali social democraţi, membrii biroului de conducere din cadrul PSD Roman şi alţi membri ai organizaţiei.

“Bună seara şi bine aţi venit. Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice este, pentru unii, o zi de sărbătorit. Pentru alţii, ca mine şi mai tineri ca mine, este o zi în care ne aducem aminte de primul banc spus de bunicul nostru, de sfaturile bunicii, de mângâierile mamei sau de impulsurile tatălui. Dar, în principal, este o zi a dumneavoastră, a oamenilor în vârstă, a oamenilor care aţi construit pentru noi, care aţi suferit pentru noi, care v-aţi sacrificat pentru noi şi, de aceea, merită să vă sărbătorim. Eu şi colegii din conducerea organizaţiei municipale PSD Roman v-am pregătit o seară de sărbătoare şi pentru asta vreau să mulţumesc colegilor mei, care şi-au adus fiecare o contribuţie. Nu am vrut să treacă această zi oricum. Am vrut să vă arătăm stima şi respectul nostru. Vreau să vă mulţumesc că aţi fost alături de mine, că sunteţi alături de noi. Știu că sunteţi oamenii noştri de bază şi, de aceea, vă respectăm şi vă iubim. Vă urez mulţi ani, multă sănătate şi să aveţi parte numai de bucurii”, a transmis participanţilor preşedintele PSD Roman, Dan Manoliu.

psd-02Seara a fost presărată cu o serie de surprize, incluzând o tombolă cu premii în bani.

“Dragii mei, ştiţi foarte bine că astăzi se sărbătoreşte în lumea întreagă Ziua Internaţională a Vârstnicului. Din 2001, conducerea partidului nostru a ştiut să ne adune pe toţi să sărbătorim această zi. Mulţumim în special domnului inginer Dan Manoliu, pentru că a reuşit caaceastă frumoasă sărbătoare să poată fi organizată. Mulţumim tuturor celor din organizaţia de bază a PSD Roman. Vă doresc o seară frumoasă şi sper ca în fiecare an să ne întâlnim în această zi. Din suflet vă rog să fiţi alături de conducerea partidului din Roman, pentru că avem câteva acţiuni la care contribuţia dumneavoastră va fi decisivă. Vă doresc o seară frumoasă şi distracţie plăcută”, a afirmat Eugen Pătraşcu, preşedintele organizaţiei de seniori din cadrul PSD Roman.

ziarulderoman.ro

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Neamtul voteaza schimbarea ! Voteaza #generatia2020