Stiri PSD Roman

TU AI PUTEREA

parte cover consilieri

În alcătuirea proiectului „PSD ÎȚI DĂ PUTEREA”  am pornit de la constatarea  că  în țara noastră  politicul era separat de cetățenii de rând; de o parte erau membrii de partid (care formează un soi de castă,  de cerc exclusivist), iar de cealaltă parte  cetățenii, alegătorii. Până acum cele două entități interacționau doar din patru în patru ani, în campaniile electorale și la alegeri. De aceea ne-am propus să luăm alături de noi alegătorii și să le dăm un plus de putere, din puterea partidului și anume puterea de a propune cine să fie pe liste.

Aceasta a fost prima etapă a proiectului, etapă pe care am depășit-o deja. Din propunerile cetățenilor au rezultat liste noi de candidați pentru alegerile locale. Candidați tineri, capabili de dăruire, entuziaști, bine pregătiți, dar și oameni cu experiență, competenți în domeniile lor de activitate, corecți, onești și devotați comunității.

PSD a dat puterea alegătorilor, acum puterea e a lor. TU AI PUTEREA! este noua  noastră afirmație, noul nostru slogan, care relevă încrederea noastră în electorat.

Despre aceste etape ale proiectului și despre multe altele în perspectiva viitoarelor alegeri, veți putea discuta și pune întrebări domnilor:

Liviu Harbuz, candidat PSD la primăria Piatra Neamț, Gheorghe Oprea, candidat PSD la primăria Roman, Daniel Harpa, candidat PSD la primăria Târgu Neamț, într-o conferință de presă care va avea loc sâmbătă, 9 aprilie, la ora 12:00, la sediul PSD Piatra Neamț.

La conferința de presă va participa și președintele Organizației Județene Neamț a PSD, domnul Ionel Arsene.

Biroul de presă a PSD Neamț

Facebook Comments

4 Comments


 1. Sorina

  aprilie 8, 2016 at 2:40 pm

  Un proiect foarte bun ,sunt convinsa ca cetatenii au avut un feedback pozitiv !Tot respectul pentru cei care s-au implict !

  Reply

 2. Andreea

  aprilie 8, 2016 at 2:54 pm

  Bravo PSD! Asta e prima data cand se intampla asa ceva si toti suntem multumiti de acest proiect pe care l-ati pus in aplicare. Multumim ca ne-ati acordat sansa sa alegem noi pentru viitorul orasului si judetului nostru. Inca o data FELICITARI si mult succes in continuare. Aveti toata sustinerea noastra!

  Reply

 3. Iulia botez

  aprilie 11, 2016 at 6:12 am

  Sunt bucuroasă sa susțin si sa sprijin un astfel de proiect.

  Reply

 4. Dumea Florian

  aprilie 14, 2016 at 12:01 pm

  Felicitari domnului deputat Ionel Arsene ,presedinte PSD Neamț ,initiatorul acestui program! Intr-adevar,un proiect de succes !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Neamtul voteaza schimbarea ! Voteaza #generatia2020